سلامت روان مهم‌تر از ساعات کاری است

مطالعات نشان می‌دهد که کیفیت شغل برای سلامت روان مهم‌تر از ساعات کاری است

کاهش ساعات کار لزوما بهترین راه برای بهبود سلامت روان نیست، زیرا کارشناسان می گویند کار معنادار برای کارمندان “بسیار مهم” است.

یک مطالعه آکادمیک نشان می‌­دهد که کیفیت شغل، بیشتر از تعداد ساعات کار در هفته برای سلامت روان اهمیت دارد و کار خوب تأثیر کم کاری را کاهش می‌دهد.

این تحقیق که توسط گروهی از دانشگاه‌ها انجام شده است، فاکتورهایی از جمله احساس معنی‌دار بودن کار، داشتن روابط خوب در محل کار و داشتن منابع و زمان کافی برای تکمیل کار را از مهم‌ترین عوامل در تعیین سلامت کارکنان نشان می­‌دهد.

محققان همچنین دریافتند که اثرات مثبت این عوامل بدون توجه به اینکه افراد تمام وقت کار می کنند یا فقط دو روز در هفته مشابه است، همچنین نشان می‌دهد که تنها چند ساعت کار در یک شغل با کیفیت بالا برای حمایت از سلامت روان کافی است.

با این حال، این بدان معنا نیست که هفته‌های کاری کوتاه‌تر نوشدارویی برای سلامت است.

این گزارش هشدار می‌دهد که بحث کنونی «تاکید بیش از حد بر این موضوع بود که کاهش کمیت کار منجر به سلامت روانی بهتر کارکنان و رسیدگی به سایر مشکلات اجتماعی می‌شود»، در حالی که در واقع این معیارهای کیفیت کار بودند که اهمیت بیشتری داشتند.

این تحقیق به طور خاص، اشاره کرد که یک هفته فشرده – که در آن کارکنان به همان تعداد ساعات کار در روزهای کمتری کار می کنند – اگر به درستی مدیریت نشود، می تواند “به شدت کار بالاتر یا محیط اجتماعی خشن تر منجر شود”.

همچنین مشاغلی که کنترل شغلی بیشتری را ارائه می‌دهند و چشم‌انداز شغلی بهتری را ارائه می‌دهند، تأثیرات منفی بیکاری بر سلامت را کاهش می‌دهند، که در نتیجه، هرگونه بحث در مورد کاهش هفته کاری «باید کیفیت شغل را با ملاحظات آینده کار ادغام کند».

دکتر سنهو وانگ، استادیار دانشگاه ملی سنگاپور و نویسنده اصلی این گزارش، گفت که این تحقیق نشان می‌دهد چیزی به نام تعداد ساعات کاری بهینه برای سلامت وجود ندارد.

او گفت: «در عوض، انجام کار معنادار و مفید، داشتن رابطه مثبت با همکاران و شدت کم کاری برای سلامت روانی کارکنان اهمیت ویژه‌ای دارد.

دکتر دایگا کامراد، از دانشگاه سالفورد، افزود که ایجاد «شغل‌های باکیفیت‌تر و با ساعت کوتاه‌تر» به ویژه بعد از دوران همه‌­گیری کووید راهی کارآمد برای کاهش بیکاری و محافظت از سلامت روان خواهد بود.

او گفت: « در مورد یک هفته کاری کوتاه‌تر باید در نظر بگیریم که چگونه می‌توانیم از مشاغل پیشنهادی در آینده محافظت و کیفیت آنها را بهبود بخشیم.

در این تحقیق از داده‌های بررسی شرایط کار اروپا در سال ۲۰۱۵ استفاده شده است و توسط گروهی از دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه سالفورد، دانشگاه کمبریج و دانشگاه لیدز انجام شد.

مقالات مرتبط

آموزش آنلاین-الکترونیکی- در دوران شیوع کرونا

همه­‌گیری بیماری کووید-۱۹ مردم جهان را مجبور کرده تا در همه جا از کلاس‌­های مجازی استفاده کنند. چنین بحرانی در حالی بی‌­سابقه به نظر می‌­رسد که پیش از نیز این آموزش آنلاین در شرایطی مانند بعد از زلزله و برای حفظ تداوم آموزش و یادگیری مورد استفاده قرار می­‌گرفته است.

هفت روش برتر موثر در مدیریت منابع انسانی

منابع انسانی در دهه‌های گذشته به طور قابل توجهی تکامل یافته و همچنان ادامه دارد. با این حال، بهترین شیوه‌های منابع انسانی اصلی همچنان پابرجا بوده و در طول سال‌ها به عنوان دستورالعملی برای متخصصان منابع انسانی عمل کرده است. اما آنها شامل چه چیزی هستند و چرا اینقدر مهم هستند؟ در این مقاله، به هفت روش برتر برای منابع انسانی خواهیم پرداخت. اینها برای مدیریت مؤثر منابع انسانی بسیار مهم هستند.

چرا اهمال کاری می‌کنیم؟

اهمال کاری و به تعویق انداختن کارها، امری است که بسیاری از افراد با آن درگیرند و آن را ناشی از تنبلی خود می‌دانند، اما باید بدانید اهمال کاری به تنبلی یا مدیریت نامناسب زمان ارتباطی ندارد و تعللی است که بیشتر مربوط به خلق و خو و احساسات منفی است. اما راه‌هایی برای رهایی از آن نیز وجود دارد.

چرا فهرست کارهای روزانه مفید است؟

آیا تاکنون فکر کرده اید که چرا باید فهرست کارهای روزانه یا همان «to-do list» برای خود ایجاد کنید، در حالی که اغلب آن را گم می کنید یا نادیده می گیرید؟ روانشناسان پاسخی دارند که به شما کمک می‌کند، با استفاده از فهرست کارها، عملکرد خود را بهبود دهید و سازنده و خلاق باشید.

۵ افسانه زیان آور بهره‌وری که در سال جدید باید پشت سر گذاشت

بهره‌وری یکی از مهم‌ترین جنبه‌های مدیریت یک کسب‌وکار است که هنوز درک نشده است. در جامعه امروزی، کارکنان برای ساعات طولانی کار، رقابت با یکدیگر و عملکرد عالی تحت فشار هستند. اما این رویکرد بیشتر از اینکه مفید باشد ضرر دارد.

گفت‌وگو